Keukenkastjes laten verven nabij Stein

Ook in de mooie gemeente Stein kun je je interieur laten afwerken of restylen door Meubelspuiterij Uithoff uit Kerkrade. Bij ons kun je onder andere je keukenkastjes laten verven, overspuiten of foliëren. Ook voor andere meubels kun je terecht in onze meubelspuiterij; en zelfs complete meubelmetamorfosen of totale interieurspuiterij behoren tot de mogelijkheden.

Wat doet Uithoff precies?

Uithoff maakt jouw woning of werkplaats zichtbaar beter. We geven de finishing touch aan je nieuwe interieur of helpen je bij de complete make-over van je oude woning. Ons bedrijf omvat hiervoor niet alleen een gespecialiseerde keukenspuiterij, maar ook een bredere meubelspuiterij en zelfs een complete interieurspuiterij. Naast het professioneel lak- en spuitwerk zijn we ook gespecialiseerd in het vernieuwen van deurfolies; en kun je bij ons terecht wanneer je favoriete meubel een complete metamorfose nodig heeft.

Een eigen aanpak

Elk materiaal is anders en elke situatie vraagt een eigen aanpak. Daarom laten we bij Uithoff niets aan het toeval over en bieden we een uitzonderlijk breed scala van gespecialiseerde technieken aan. Of het nu gaat om gronderen (primeren), aflakken of polijsten: wij weten elk materiaal te behandelen met het oog op het beste eindresultaat - zelfs al moeten we je keukenkastjes verven in onze hermetische spuitcabine. Ook voor het ontlakken van reeds bewerkte materialen hebben we verschillende doeltreffende technieken in huis. Zo kunnen we logen, afbijten, zandstralen of stomen. Bij Uithoff gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We werken efficiënt en zijn effectief.

Je keukenkastjes laten verven door Uithoff?

Woon je in Stein of in de directe omgeving en zoek je een specialist in restyling, voor een zichtbare verbetering van jouw interieur? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Uithoff, dit kan zowel telefonisch als via onze website. Graag tot ziens!

Wilt u weten wat ons advies is voor uw keuken?

Bel voor direct vakkundig advies:  0614568809  of 045 - 533 03 60

Contactformulier

Heeft u foto's die u wilt toevoegen? Stuur dan uw verzoek per mail met de foto's als bijlage naar: info@uithoff.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, daar persoonlijk contact belangrijk is voor het maken van een gedegen offerte of prijsindicatie. Uithoff verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.