Keukenkastjes laten lakken

Keukenkastjes laten lakken in Heerlen (Limburg)

Heeft uw keuken betere tijden gekend? Of heeft u een nieuw interieur dat nog wel een 'finishing touch' kan gebruiken? Neem dan eens contact op met Interieurspuiterij Uithoff. Wij zorgen ervoor dat uw keuken precies die uitstraling krijgt waar u zich prettig in voelt. Wanneer wij keukenkastjes lakken in Heerlen, gebruiken wij hier moderne, professionele technieken voor.

Professioneel spuitwerk met een duurzame lak

Keukenkastjes lakken is een van de specialiteiten van Meubelspuiterij & Interieurspuiterij Uithoff nabij Heerlen (Limburg). We gebruiken hier hoogwaardige Italiaanse meubellakken voor die zich lenen voor intensief gebruik. U hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Italiaanse hoogglans-, zijdeglans- of zijdematapplicaties, waarmee elk keukenkastje er strak uit komt te zien. Op onze website en op Facebook ziet u enkele voorbeelden van ons vakwerk, maar u bent natuurlijk ook welkom om een keer bij ons in Kerkrade langs te komen en met eigen ogen te zien wat u van Uithoff kunt en mag verwachten.

Zien uw foliedeuren er niet mooi meer uit?

Foliedeuren komen veel voor in keukens. Dit is een mooie manier om een deur zijn uiterlijk te geven, maar het kan veel problemen met zich meebrengen. De folie kan namelijk scheuren of loslaten. Deze zal dan vervangen moeten worden als u wilt dat de deurtjes er perfect uit blijven zien. Heeft u er wel eens aan gedacht deze keukendeuren te laten lakken? Uw deurtjes zien er dan perfect uit en u hoeft u geen zorgen meer te maken over loslatende folie.

De ideale look voor uw keukenkastjes

Hieronder vindt u een formulier waarmee u contact met ons op kunt nemen. Aan de hand van de informatie op dit formulier zullen wij u dan zo snel mogelijk contacteren. U kunt natuurlijk ook altijd al uw andere vragen over ons werk aan ons doorsturen, of ons hierover bellen.

Wilt u weten wat ons advies is voor uw keuken?

Bel voor direct vakkundig advies:  0614568809  of 045 - 533 03 60

Contactformulier

Heeft u foto's die u wilt toevoegen? Stuur dan uw verzoek per mail met de foto's als bijlage naar: info@uithoff.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, daar persoonlijk contact belangrijk is voor het maken van een gedegen offerte of prijsindicatie. Uithoff verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.