Meubelspuiterij & Interieurspuiterij Uithoff

Zichtbaar beter

Meubelspuiterij

Meubels

Kunnen uw meubels wel een opknapbeurt gebruiken? Overweegt u een nieuwe kleur, een reparatie of een restauratie?

Meubelspuiterij

Interieurspuiterij

Interieurs

Wilt u uw bestaande inrichting opfrissen of uw nieuwe interieur voorzien van de juiste ‘finishing touch’?
 

Interieurspuiterij

Werkwijze

Werkwijzen

Bent u op zoek naar informatie over de werkwijzen en behandelingen voor het overspuiten van uw meubels of interieur? 

Werkwijzen

Projecten

Projecten

Laat u inspireren door de projecten van Meubel- en Interieurspuiterij Uithoff. Bekijk hier enkele recente voorbeelden.

Projecten

Een nieuwe kleur in uw interieur?

Bent u op zoek naar een professionele meubelspuiterij of interieurspuiterij voor het opknappen van uw oude meubels of de 'finishing touch' voor uw nieuwe meubilair of interieur? Dan hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. Bij Meubelspuiterij en Interieurspuiterij Uithoff in Kerkrade bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Tevens volgt u dagelijks de voortgang van uw projecten via Facebook. Volg dagelijks live via Facebook de voortgang van uw project bij Meubelspuiterij en Interieurspuiterij Uithoff.

Bedrijfsvideo Uithof

Meubelspuiterij en Interieurspuiterij Uithoff is een begrip in Limburg op het gebied van oppervlaktebehandelingen. Of het nu gaat om een eenvoudige stoel of een compleet interieur. Uithoff heeft meer dan 35 jaar ervaring in lakapplicaties en coatings op ieder type materiaal dat u kunt bedenken. In de kleur en glansgraad die u wenst.

Als geen ander is de standaardgarantie bij Meubelspuiterij en Interieurspuiterij Uithoff minimaal drie jaar op alle verrichte werkzaamheden. Uithoff is onder andere specialist op het gebied van Italiaanse hoogglans en beschikt over een computergestuurde schuur- en polijstmachine. Deze zijn onmisbaar in het bewerkingsproces.

Kom gerust een kijkje nemen in een van de droogruimtes bij Meubelspuiterij en Interieurspuiterij Uithoff te Kerkrade voor actueel spuitwerk zodat u kunt zien wat u kunt en mag verwachten van Uithoff.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Geen voorrijkosten in de regio
  • Gratis vakkundig advies
  • Alle denkbare kleuren
  • Dé Limburgse specialist in Italiaanse hoogglans
  • Voor Uithoff is niets onmogelijk!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het professioneel laten overspuiten van uw meubels of interieur?

Contactinformatie Uithoff
Bel voor direct vakkundig advies: 045-5330360 of 06-14568809

Contactformulier

Als u het contactformulier hieronder invult en op 'Versturen' klikt, zal Uithoff zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u foto's die u wilt toevoegen? Stuur dan uw verzoek per mail met de foto's als bijlage naar: info@uithoff.nl.Vergeet daarbij Uw telefoonnummer niet te vermelden.Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen namelijk alle Ins en Outs met betrekking tot Uw oppervlakte wens besproken worden.Uithoff verstrekt geen informatie aan derden.