Meubels of keuken spuiten rondom Maastricht?

Kies voor Uithoff VOF!

Keukenkastjes opknappen of meubels overspuiten in Maastricht en omgeving?

Gespecialiseerde interieurspuiterij voor het restylen van uw keuken of meubels in de regio Maastricht

Een sfeervolle woning begint bij een mooi interieur. U kunt ervoor kiezen om uw meubels te vervangen met nieuwe exemplaren, maar het is ook mogelijk om uw bestaande interieur of keuken een nieuwe look te geven. In dat geval staat Meubelspuiterij Uithoff voor u klaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het restylen, opknappen en overspuiten van uw keukenkastjes of volledige keuken, maar ook van andere meubelstukken. Dit is een van de meest voordelige manieren om uw interieur een volledig nieuwe uitstraling te geven. Gevestigd in Kerkrade zijn we werkzaam in de regio Maastricht, Heerlen, Landgraaf en ver daarbuiten. Uiteraard gaan wij altijd zo zorgvuldig mogelijk te werk, zodat uw interieur of keukenfronten strak en verzorgd zijn afgewerkt. 


Het maakt niet uit wat voor project u heeft: wij kunnen alle denkbare materialen voorzien van een nieuwe kleur. Hierbij gaan we grondig te werk. Dat betekent dat in de meeste gevallen de huidige verf- en/of laklaag eerst wordt verwijderd. Vervolgens wordt het oppervlak geschuurd en in meerdere lagen afgewerkt met een duurzame 2K meubellak van Italiaanse kwaliteit. Tijdens dit proces houden wij altijd rekening met de authenticiteit van het meubilair. Zo blijven zelfs de fijnste details behouden, terwijl beschadigingen makkelijk bedekt kunnen worden. Uiteraard heeft u altijd de touwtjes in handen. U bepaalt welke kleur en finish uw interieur of keuken krijgt. Bij Uithoff komt uw project altijd goed uit de verf!


Woont u in de regio Maastricht, Heerlen of Landgraaf en wilt u uw meubels of keuken verven of spuiten, of misschien enkel uw keukenfronten laten opknappen, door een gekwalificeerde meubelspuiterij? Dan zit u goed bij Uithoff! Wij hebben verschillende experts in dienst die allemaal in staat zijn om uw meubilair, interieur of keuken prachtig te restylen. Bent u nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen wij meteen een passende, maar vooral scherpe, offerte voor u opstellen. Voor u het weet geniet u binnen de kortste keren weer van uw prachtige nieuwe interieur of keuken.

 

Bekijk meer foto's en video's op onze Facebook pagina