Keukenkastjes laten lakken

Keukenkastjes laten lakken in Heerlen (Limburg)

Heeft uw keuken betere tijden gekend? Of heeft u een nieuw interieur dat nog wel een finishing touch kan gebruiken? Neem dan eens contact op met Interieurspuiterij Uithoff. Wij zorgen ervoor dat uw keuken precies die uitstraling krijgt waar u zich prettig in voelt. Als wij keukenkastjes lakken in Heerlen, dan gebruiken wij hier moderne, professionele technieken voor.

 

Professioneel spuitwerk met een duurzame lak

Keukenkastjes lakken is een van de specialiteiten van Meubelspuiterij Uithoff nabij Heerlen (Limburg). We gebruiken hier hoogwaardige Italiaanse meubellakken voor die zich lenen voor intensief gebruik. U heeft bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Italiaanse hoogglans, zijdeglans of zijdemat applicaties, waarmee elk keukenkastje er strak uit komt te zien. Op onze website en op Facebook ziet u enkele voorbeelden van ons vakwerk, maar u bent natuurlijk ook welkom om een keer bij ons in Kerkrade langs te komen en met eigen ogen te zien wat u van Uithoff kunt en mag verwachten.

 

Zien uw foliedeuren er niet mooi meer uit?

Foliedeuren komen veel voor in keukens. Dit is een mooie manier om een deur zijn uiterlijk te geven, maar kan veelal problemen met zich meebrengen. De folie kan namelijk scheuren of loslaten. Deze zal dan vervangen moeten worden als u wilt dat de deurtjes er perfect uit blijven zien. Heeft u er wel eens aan gedacht deze keukendeuren te laten lakken? Uw deurtjes zien er dan perfect uit en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over loslatende folie.

 

De ideale look voor uw keukenkastjes

Op onze website vindt u een formulier waarmee u contact met ons op kunt nemen. Aan de hand van de informatie op dit formulier zullen wij u dan zo snel mogelijk contacteren. U kunt natuurlijk ook altijd al uw andere vragen over ons werk aan ons doorsturen, of ons hierover bellen.

Wilt u weten wat ons advies is voor uw keuken?

Vraag het vrijblijvend
Bel voor direct vakkundig advies: 045-5330360 of 06-14568809.

Contactformulier

Heeft u foto's die u wilt toevoegen? Stuur dan uw verzoek per mail met de foto's als bijlage naar: info@uithoff.nl.Vergeet niet Uw telefoonnummer te vermelden daar een persoonlijk contact belangrijk is voor het maken van een gedegen offerte of prijsindicatie.Uithoff verstrekt geen persoongegevens aan derden.